Kriisis käitudes näitame me oma lastele eeskuju, mida nemad hakkavad jäljendama

Tunnen kergust, et olen julgenud sellise katsumuste rohke teekonna teiste inimeste ette tuua ja iseendale sellega vabanemist luua.

Ma ei ole pidanud vajalikuks kajastada veel kogu lugu, vaid anda märku olukordadest, mis toimuvad meie ja mille osas vajan veidi heade inimeste kaasabi, et lõpetada edukalt ära kõige olulisem, millega me vaeva oleme näinud. Minu kõige peamisem soov on lastega saada rahu, kus meil on stabiilsus ja eluterve keskkond.

Mul on õigus rääkida oma isiklikku lugu ja ma imestan vahel, kui kergelt anname me ära oma õiguse enda eest seista ja laseme endid vaigistada.

Armsad vanemad. See, kuidas te lasete käituda iseendaga oma laste ees, see jätab jälje neisse, mismoodi nemad hakkavad laskma käituda endaga tulevikus teiste poolt.

Minu loole ja teekonnale on tulemas varsti pikem järg. Te saate seda lugeda siis, kui on aeg küpse.

Kuulmiseni.

Amaryllis

Similar Posts